Дани отворене едукације у Крушевцу

У оквиру Дана отворене едукације у Центру за стручно усавршавање Крушевац Музичка школа „Стеван Христић“ Крушевац представила је свој Еразмус + пројекат стратешких партнерстава КА201 „Насиље-не, хвала!“.
Реализатори презентације су били Светлана Алескић, координаторка пројекта, Слађана Ђокић и Весна Радојевић, чланице пројектног тима и учеснице активности учења, поучавања и тренинга.Присутним наставницима из различитих основних школа из Крушевца ( 24 учесника) представљени су: циљеви пројект„Насиље-не, хвала!“ , активности у оквиру пројекта, прва краткорочна обука која је реализована у нашој школи за представнике партнерских школа из Бугарске и Турске у периоду од 13.01. до 17.01.2020. године. Представљен је и сајт и фејсбук страница пројекта као важни елементи видљивости пројекта и ширење утицаја.Такође је
било речи о Еразмус + пројектима, шта они промовишу, које су могућности за школе, које кључне активности постоје, како пронаћи партнере и како користити портал еТwinning и SEG.
Отварању догађаја присуствовао је и министар просвете, Младен Шарчевић. Слика са овог догађаја објављена је и на сајту МПНТР и сајту ЦСУ Крушевац. Учесници су по завршеној активности попунили евалуацију.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>